Български (България)English (United Kingdom)
Хотелски комплекс Диана 3

Хотелски комплекс Диана 3

Комфорт. Лукс. Доверие.

За хотела

  • ПДФ

hotel diana 3

Сградата на хотел "Диана 3" се намира в Националния спортен комплекс Диана в квартал "Дианабад" в София. Хотелът разполага с 73 стаи (52 от тях двойни и 21 единични), както и 2 президентски апартамента. Тук ще останете доволни от всичко необходимо, което един хотел може да Ви предложи, като перално помещение, паркинг (5 лв. за 24 часа за гости), конферентна зала и лоби бар. Хотелът се намира в близост до зала по борба, бокс, джудо, тенис на маса, открит и закрит басейн, тенис кортове и бейзболно игрище.

Още щом прекрачите прага и влезете във фоайето, можете да оцените приятната атмосфера и спокойствието, които веднага Ви заобикалят.


Посрещнати от приятелски и любезен екип, веднага ще се почувствате като у дома си. Специалните грижи за най-малките детайли е част от общата хармония на една стая идеална за Вашето пребиваване.

summer garden

Хотелът има ресторант, който разполага с 200 места заедно с лятна градина като по този начин го прави подходящ за различни събития като сватби и кетъринги, можете да прочетете повече за него тук.

Хотелът е популярно място за различни видове тържества, фирмени партита и бизнес мероприятия. Безжичен интернет е наличен на всички места с общ достъп.

Последно променен на Събота, 29 Януари 2011 12:35

You are here Home